Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Image Alt

Hulp voor workshopgevers

Aanmelden als workshopgever

Hieronder staat uitgelegd hoe je jezelf kunt aanmelden als workshopgever op Loekie.nu

Stap 1 – Open de pagina “Aanmelden als workshopgever”
Ga naar de pagina “Aanmelden als workshopgever“. Op deze pagina staat het registratieformulier. Klik hier om deze pagina direct te openen in een nieuw tabblad.

Stap 2 – Invullen van uw gegevens
Vul de gegevens in waarnaar gevraagd wordt. Indien je geen bedrijfsnaam hebt, dan kan je je naam invullen. Je gegevens worden enkel gebruikt voor onze administratie en worden niet doorgegeven aan derden.

Stap 3 – Klik op de knop “Aanmelden”
Na het invullen van de gevraagde gegevens klikt u op de knop “Aanmelden”.

Stap 4 – Aanvraag is ingediend
Na het succesvol aanbieden van je gegevens krijg je de melding dat uw aanvraag is ingediend. Controleer vervolgens je e-mail en open de bevestiging.

Het kan enkele minuten duren voordat je de e-mail ontvangt. Controleer ook of de bevestiging niet per ongeluk  in je spambox terecht is gekomen.

Stap 5 – Aanmelding afronden
Rond je aanmelding af door in de e-mail te klikken op de link: “Wachtwoord instellen”.

Stap 6 – Wachtwoord instellen
Stel een wachtwoord in waarmee je wilt inloggen en klik op “Wachtwoord opnieuw instellen”.

Het wachtwoord moet minimaal 12 en maximaal 32 tekens bevatten.

Je kan vervolgens inloggen en je workshop(s) plaatsen. Klik hier voor hulp bij het plaatsen van een workshop.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Wachtwoord vergeten

Hieronder staat uitgelegd hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.

Stap 1 – Open de pagina “Wachtwoord vergeten”
Ga naar de pagina “Wachtwoord vergeten“. Klik hier om deze pagina direct te openen in een nieuw tabblad.

Stap 2 – E-mailadres invullen
Vul je e-mailadres in en klik op de knop “Wachtwoord opnieuw instellen”. Vervolgens krijgt je een groene balk in beeld (zie onderstaande afbeelding) met de tekst “Wachtwoord reset e-mail is verstuurd”.

Het kan enkele minuten duren voor de e-mail in je inbox verschijnt. Wacht minimaal 10 minuten voor je nog een poging tot resetten waagt. Controleer ook of de e-mail niet per ongeluk  in je spambox terecht is gekomen.

Stap 3 – Open de e-mail “Nieuw wachtwoord instellen voor Loekie.nu”
Open de e-mail “Nieuw wachtwoord instellen voor Loekie.nu” en klik op de link “Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen”.

Stap 4 – Maak een nieuw wachtwoord aan
Op de pagina die je zojuist hebt geopend, vanuit het e-mailbericht, kan je een nieuw wachtwoord instellen. Klik op de knop “opslaan” om de wachtwoord wijziging op te slaan.

Stap 5 – Inloggen
Na het opslaan van het wachtwoord kan je inloggen op Loekie.nu met je e-mailadres en wachtwoord. Klik hier om direct naar de inlogpagina te gaan.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Gegevens wijzigen

Hieronder staat uitgelegd hoe je gegevens kunt wijzigen, zoals contactgegevens, bankgegevens of adresgegevens.

Stap 1 – Inloggen op uw account
Ga naar de pagina “Inloggen” en log in met je gegevens. Klik hier om deze pagina direct te openen in een nieuw tabblad.

Je wachtwoord vergeten? Kan gebeuren! Klik hier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Stap 2 – Ga naar de pagina “Profiel”
Wanneer u bent ingelogd navigeer je naar de pagina “Profiel”. Dit doe je door op de knop “Profiel” te klikken in het menu aan de linkerkant.

Stap 3 – Gegevens wijzigen
Op de pagina profiel kan je al je gegevens wijzigen. Wanneer je de wijziging(en) hebt ingevoerd klikt u op de knop “Opslaan” om de wijzigingen op te slaan.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.