Onea.

Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

#Instagram

Newsletter

Contact Us

156-677-124-442-2887 onea@elated-themes.com 184 Street Victoria 8007
Image Alt

Over ons

Ontstaan

Loekie.nu is ontstaan uit een idee dat ik kreeg toen ik aan het behangen was. Je kijkt nu vast nog eens extra naar mijn foto en denkt dan wellicht. Jij? Behangen? Ja, ik behang en ik verf, timmer, boor en stuc. Vind ik gewoon leuk. Terwijl ik op de ladder stond bedacht ik me dat ik ook nog wel andere dingen zou willen leren. Maar dat ik het ook leuk zou vinden om met mijn vriendinnen iets te ondernemen wat leuk en gezellig is en waar je ook nog wat van opsteekt. Het workshop platform begon in mijn hoofd te ontstaan en op een mooie maandag begon ik het idee uit te werken. Het platform werd geboren en ik noemde het Loekie.nu. Aanvankelijk wilde ik alleen creatieve workshops voor een gezellig middagje weg maar al snel kwamen er zoveel andere leuke aanbieders dat we nu een groot en divers assortiment hebben. Voor zowel particulieren als ook voor bedrijven.

Carla Pieterman
Oprichter

Doelgroep

Ik heb het opgericht voor iedereen die eens iets leuks wil doen. Alleen of met een groep. Maar al snel kregen we aanvragen van bedrijven die met het hele personeel een bedrijfsuitje wilden doen. Dus toen kwamen de teambuilding en de team uitjes erbij. Vrijgezellen hadden ons ook ontdekt en nu kunnen we zeggen dat we voor iedereen een groot aanbod hebben. Boeken van de workshops gaat simpel en snel.   Ik doe het gelukkig niet alleen, ik heb een geweldig enthousiast team dat het ook super vindt om te werken bij Loekie.nu ! We doen er alles aan om iedereen die zichzelf een leuke dag gunt wat origineels aan te bieden. Elke dag vinden we weer nieuwe workshops die de moeite waard zijn. Zo gaan we door totdat ik mensen hoor zeggen : “Zoek je een leuke belevenis? Kijk dan eens op Loekie.nu”

Loekie.nu is van een klein bedrijfje een groter bedrijf geworden. Het was enerverend jaar waarin ik samen met mijn stagiaires veel geleerd heb. Want er is veel veranderd in de manier van je product aanbieden in vergelijking met 20 jaar geleden. Ik was gewend aan adverteren in een tijdschrift of krant, of een folder meesturen met je aanbieding. Maar dat is zó 1999, dus er moest een hoop bijgeleerd worden. Nooit gedacht dat ik nu alle ins en outs weet over online marketing en link building. Gelukkig heb ik ieder half jaar de beschikking over jonge knappe koppen van de HBO. Samen met hen vormen we een sterk en enthousiast team. Zij zijn nog jong en weten alles over de huidige manier van marketing, ik ben niet zo jong en weet weer meer wat mensen willen. Onze doelgroep is breed, het zijn voornamelijk vrouwen hoewel we genoeg voor de mannen hebben. Nu we ook vrijgezellen- team en bedrijfsuitjes en de categorie persoonlijke ontwikkeling  hebben toegevoegd is er een betere balans in mannen en vrouwen gekomen. Ik heb nog een vraag aan jou: heb je nog suggesties voor workshops die ik zou kunnen aanbieden? Stuur me even een mailtje en ik ga er direct mee aan de slag.

You don't have permission to register