Image Alt

Succesverhaal van Loekie

Daar zit je dan, alleen achter de computer kijkend naar het enorme aanbod van Loekie.nu. Je bent alles een beetje aan het filteren, maar ziet nog zoveel leuke workshops. Op een gegeven moment ben je de workshops die je leuk vond, aan het filteren op beschikbaarheid. Je ziet dat er nog 5 workshops over zijn, waaruit je kan kiezen. Tussendoor plaats je een voor een de workshops in je winkelmand. Het was je bedoeling om alleen wat inspiratie op te doen, maar je bent nu al aan het kijken op wat voor betaalwijze je het geld kan overmaken. Dat is nou Loekie.nu, het is te leuk om geen leuke workshop te boeken. Je bent aan het inloggen en ziet alle workshops staan die je al heel wat nieuwe talenten hebben opgeleverd.
Je leest de omschrijving van de laatste 5 workshops. Hierin zie je dat er veel variatie is in workshops. Je kan zoveel verschillende talenten ontwikkelen. Het liefst zou je een workshop van Loekie.nu aan iedereen cadeau willen geven. Het is zo eenvoudig en leuk. Talenten ontwikkelen is voor mij nog nooit zo snel en leerzaam geweest.
Maar ja, ik kan nog steeds niet tussen die 5 workshops kiezen. Ik wil al deze workshops ontdekken, maar het kan niet allemaal te gelijk. Ik kijk even naar een categorie en zie dat er 4 van de 5 workshops bij de categorie persoonlijke ontwikkeling staan. Zo slim als ik ben, boek ik ze eenvoudig alle 4. Ik kijk naar de beschikbaarheid en zie dat dat precies uitkomt. In één maand, heb ik meteen 4 workshops. Leuk! Dit is waarom ik Loekie.nu zo leuk vind!! Ik hoop het succesverhaal van Loekie.nu snel te kunnen vervolgen.